Vi er utrolig stolte over af vores advisory board i fenixNordic

Vi er begejstrede over det høje kompetenceniveau, som medlemmerne bringer til bordet. De er erfarne og dygtige fagfolk, der beriger vores ledelsesteam med deres ekspertise. Hvert medlem af advisory board har en imponerende baggrund inden for områder som ledelse, forretningsudvikling, teknologi, jura og marketing. Deres indsigt i markedstendenser og evne til at tænke langsigtet er uvurderlig for vores strategiske beslutninger og vækstmuligheder.


Sammen danner vi et stærkt og dynamisk team, og vi anerkender, at deres kompetencer og engagement spiller en afgørende rolle i vores succes.

Advisory board

Frederik Gjessing Vinten,
COO for EMEA-regionen
FTI Consulting

Tidligere har Frederik haft flere ledende stillinger. Han var partner hos Spencer Stuart, hvor han var Nordisk PE ansvarlig og en del af EMEA PE-ledelsen.


Han har desuden været Head of Group Development, medlem af Excecutive Board for Danske Bank og formand for MobilePay. Her var han ansvarlig for Danske Banks forretningsudviklingsaktiviteter, herunder strategi, fusioner og opkøb, partnerskaber, transformation, innovation, produktudvikling, kommerciel excellence og brand- pg markedsføring.

Jonathan Jordan
Senior Counsel,
Plesner

Jonathan Jorodan er en erfaren finansiel reguleringsspecialist og kvalificeret advokat i både England og Danmark. Han har omfattende erfaring inden for bank- og finansielle tjenesteydelser og har arbejdet hos store finansielle institutioner som UBS, Barclays og RBC.

Han er i øjeblikket Senior Counsel hos Plesner, hvor han fokuserer på finanisel regulering, regulatoriske undersøgelser, sikkerhedstransaktioner og kapitalmarkeder.

Steen Blaabjerg Morvan,
Vice President of Global Marketing,
Coloplast

Steen har omfattende erfaringen inden for markedsføring og har arbejdet i forskellige ledende roller hos Coloplast og er ansvarlig for strategisk markedsføring og kommerciel eksekvering. Hans ansvarsområder inkluderer bla. opbygning af brands, innovation, digital markedsføring, kundehåndtering og sikring af optimal salgseksekvering globalt.

Keld Zornig
Managing Director,
Fujitsu Denmark

Højt respekteret leder med omfattende erfaring inden for teknologi og forretningsudvikling. I hans aktuelle rolle som Managing Director hos Fujitsu Denmark har han ansvaret for at lede og styre virksomhedens aktiviteter og strategi på det danske marked. Kelds baggrund og ekspertise er solidt forankret i hans tidligere position som Vice President for Norden hos SAS institute, hvor han bidrog til at forme og drive virksomhedens succes i over 18 år. Som en nøglefigur i SAS Institute var Keld ansvarlig for at lede og implementere innovative Big Data-løsninger, der skabte merværdi for kunder og gjorde det muligt for virksomheder at udnytte potentialet i deres data. Han var også en stærk fortaler for digitalisering og førte an i udviklingen af analytiske læsninger, der hjalp virksomheder med at opnå indsigt og træffe velinformerede beslutninger.